BRANDING

Dieren dragen een symbolische betekenis in onze maatschappij. Ze zijn een universeel populair middel om karaktereigenschappen toe te schrijven aan karakters, figuren,… maar ook in de businesswereld kunnen ze een heel duidelijk beeld geven van waar je met je bedrijf voor wilt staan.

Wij kozen ervoor om ons branding verhaal op te hangen aan volgende dieren:

BUSINESS MANAGEMENT

LEEUW

Deze zogenoemde koning van de dieren is één van de sterkste en moedigste roofdieren. Hij communiceert met allerlei geluiden en zijn gebrul is indrukwekkend. De Leeuw is sociaal, trots en edel. Hij rooft, maar enkel in nood.
Als top van het dierenrijk houdt hij een oogje in het zeil en organiseert het reilen en zeilen binnen de troepen.

 Lees meer

SPORTS MANAGEMENT

AREND

Deze imponerende, koninklijke roofvogel is moedig en sluw.
Hij heeft een grenzeloos geduld. De Arend is goed ontwikkeld, zowel op lichamelijk als geestelijk vlak. Hij heeft een fiere en kalme aard.
De Arend is gevoelig en zal steeds duidelijk zijn ongenoegen laten blijken.
Hij volhardt hardnekkig in een eens opgevat plan. Zelfs door tegenstand laat hij zich niet van zijn voornemen afbrengen. De Arend is leergierig, trots en waardig. Met zijn arendsogen houdt hij de zaken scherp in de gaten.

 Lees meer

BEACH ACADEMY

SPRINGBOK

De Springbok leeft in grote groepen met een sterke sociale structuur. Hij is zachtmoedig, nieuwsgierig en rustig. Hij is steeds waakzaam, verstandig en vriendelijk. De Springbok leeft in vrede met anderen.
Zijn naam verwijst naar de sprong die hij maakt om de kudde te waarschuwen voor dreigend gevaar. De Springbok zal zelden de confrontatie verkiezen. Hij laat een soortgenoot niet in de steek.

Met zijn lange en slanke benen is hij één van de elegantste en behendigste dieren op de savanne of in de woestijn.

 Contacteer ons