Onze spierverzorgende producten en tapings bieden de perfecte ondersteuning voor uw patiënten.

Sports Management is er officiële verdeler van Révvi spierverzorgende producten en tapings. We begrijpen hoe belangrijk het is om te zorgen voor een snel herstel van blessures of andere problematieken. Daarom werken we graag samen met zorgverleners zoals kinesisten, ergotherapeuten, personal trainers en anderen in de gezondheidszorg.

Onze producten zijn uitvoerig getest en gebruikt door topprofessionals en zijn van hoge kwaliteit. We bieden deze aan in zowel grote als kleine hoeveelheden voor gebruik in uw praktijk. Bovendien bieden we u ook de mogelijkheid om deze producten te verkopen aan uw patiënten. Bestel een gepersonaliseerde display die u kan plaatsen in uw praktijk en kan vullen met producten van uw keuze.

Kiest u ervoor om met onze producten te werken dan komen we graag langs om opleidingen te geven aan u en uw team en jullie wegwijs te makken bij het gebruik. Onze producten zijn ontworpen om een sneller en efficiënter herstel te bevorderen en om uw patiënten te helpen terug te keren naar hun dagelijkse activiteiten.

Boek een afspraak om te bespreken hoe we u kunnen ondersteunen.

 
Get in touch >>