Management Solutions is trotse verdeler van de Révvi productlijn. 

Met onze jarenlange ervaring in de sportwereld kennen we het belang van ondersteunende verzorgingsproducten van topkwaliteit. De producten op onze webshop zijn getest en met zorg uitgekozen. 
Afhaling van de producten, gebeurt bij erkende partners die onze producten door en door kennen en uw vragen kunnen beantwoorden over het gebruik ervan.

Direct naar de webshop


Révvi
take care

Geïnspireerd door voetballende zoon

Révvi is het geesteskind van Geoffrey Pieklak. Geplaagd door talrijke sportblessures moest de Limburger een punt zetten achter zijn basketbalcarrière. Toen hij een herkenbaar patroon zag in de (groei)kwetsuren bij zijn voetballende zoon, ging hij zich verdiepen in de ontwikkeling van het lichaam onder sportbelasting. Zijn aandacht werd getrokken naar het belang van een sterk spier- en peesgestel en een goede musculaire ontwikkeling.


"Belgisch, natuurlijk, verantwoord.
Getest en goedgekeurd door topkinesisten en sportmasseurs."

Jong Belgisch merk

Na talrijke gesprekken met kinesisten en sportmasseurs, besliste Geoffrey in 2018 om er volledig voor te gaan. Samen met een ervaren Duitse fabrikant stelde hij een aanbod van warme en koude spiergels op punt. De producten markeerden de start van Révvi en vormen de basis van het gamma.


 Getest en goedgekeurd door topprofessionals

De producten voor koude- en warmtetherapie kregen uit alle hoeken heel positieve feedback. Gesterkt door de ondersteuning van topsportkinesisten waaronder Sam Verslegers (kine van o.a. Kim Clijsters en Elise Mertens) en sportarts dr. Stijn Indeherberge (voormalig ploegarts van o.a. KRC Genk en PSV Eindhoven), breidde Révvi zijn aanbod daarom uit met andere hoogwaardige, uitwendige spierverzorgingsproducten. Ze voldoen allemaal aan de strengste EU-regelgeving.

Een salespoint bij jouw in de buurt?